Warren Buffett - et liv med milliarder Den første autoriserede biografi om Warren Buffett - nu på dansk.
1.070 sider. Indbundet.

Særpris hos Spekulant.dk: DKK 289,- inkl. moms.

Desværre udsolgt fra eget lager - kan i stedet bestilles hos SAXO.com


Warren Buffett - et liv med milliarder En underholdende, medrivende og rørende beretning om en meget sympatisk mand
ORAKLET FRA OMAHA


Selv om medierne hele tiden jagter Warren Buffett, er det første gang nogensinde, han fortæller hele sin livshistorie - og den indeholder et par overraskelser. Glæd dig til bogen som, siden den udkom i efteråret 2008, uafbrudt har ligget på de amerikanske bestsellerlister.

Den overordnede filosofi kom frem i lyset
Da bogens forfatter, Alice Schroeder, mødte Warren Buffett, var hun analytiker i forsikringsbranchen og en begavet skribent kendt for sin skarpe iagttagelsesevne. Hendes artikler om økonomi havde imponeret Buffett, og da hun lærte ham at kende, fandt hun ud af, at selv om der var skrevet meget om hans investeringsstil, var der ingen, der var gået skridtet videre og havde forsøgt at udforske hans mere overordnede filosofi, som hænger tæt sammen med en kompleks personlighed og de nærmere begivenheder i hans liv. Det blev grundlaget for hans beslutning om at samarbejde med hende om den bog om sig selv, han aldrig selv ville få skrevet.

Uortodokst familieliv og seer-evner
Faktisk er den jordbundne person, offentligheden ser, i en vis udstrækning helt ægte, men det er kun en del af billedet. Warren Buffett består af en række paradokser. For eksempel havde han gennem et par årtier to hustruer: den ægteviede, som han også havde børn med, og som ledsagede ham til alle officielle arrangementer, og den uofficielle, som han boede sammen med og også giftede sig med, da den første kone døde. Det hører med til historien, at de to kvinder gennem hele forløbet var bedste veninder. Det var også Warren Buffett, der blev hånet og gjort til grin, da han som den første beskrev og kritiserede det fænomen, der senere blev kendt som it-boblen. Den brast som bekendt og trak masser af mennesker med sig i faldet.

Gratis læseprøve: læs de første 28 sider af bogen her

Køb flere investeringsbøger på AktiePlus.dk - bl.a. Børshaj af Lars Tvede

Originaltitel: The Snowball (Engelsk)

Forfatter: Alice Schroeder / Warren Buffett
Oversættelse: Annette Rosenberg
Forlag: Børsens Forlag
Udgave: 1. udgave, 1. oplag, september 2009
Antal sider: 1.070
Mål: H: 243mm B: 172mm D: 34mm V: 720g

ISBN 978-87-7664-406-2