Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Hurtig og nem adgang til vækstkaution gennem Vækstfonden

Mangler du finansiering til at udvikle din eksisterende virksomhed eller har du planer om at etablere en ny virksomhed kan det være svært at at opnå finansiering på traditionel vis gennem dit eller virksomhedens eksisterende finansieringsinstitut.

Vækstfonden som er en statslig investeringsfond har søsat et iniativ som sikrer lettere adgang til lån. Idéen er at Vækstfonden kautionerer for op mod 75% lånet, hvorved adgangen til lån gennem finanseringsinstitutioner som banker, realkreditinstitutter eller leasingselskaber lettes betydeligt.

Vækstfonden har mulighed for at gå ind og kautionere for lån på op mod 25 mio. kr. Det er muligt at ansøge for virksomheder med op til 250 medarbejdere, dermed et initiativ som kan hjælpe alt lige fra helt små virksomheder til virksomheder der er kommet et skridt videre, men som har brug for finansiering til yderligere vækst.

Du kan i det følgende se eksempler på en række aktuelle cases, hvor bl.a. Baresso Coffee og Hanegal har videreudviklet sine virksomheder gennem vækstkaution, klik her for de andre aktuelle cases.Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |