Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Hvordan klarer Tech aktierne sig her i slutningen af 2022?


 Pixabay

Det har været et tumultarisk år for både danske og internationale aktier. Året har været præget af økonomisk nedgang, men hen mod slutningen af 2022 er der trods inflationsstigninger og international uro positive tendenser at spore. Aktiemarkedet har vist positive tendenser og blandt andet har det danske OMX index, der har været faldende over de sidste 3 måneder, været stigende siden starten af 2022.

Der blæser positive vinde, og vi vil se på nogle af dem nedenfor.

Fald og stigninger
Teknologiaktier er oftest meget populære aktier. Investorer følger dem som hovedregel meget tæt, da der er mulighed for gode afkast og som oftest stort potentiale for fremtiden. Som investor komme man ikke udenom at have tech aktier i sin portefølje og du bør holde øje med tech-aktier for at spore dem de stabile aktier, samt dem der ligger til snarlige stigninger. Vi har nedenfor udvalgte en håndfuld af dem du skal holde øje med.

Netflix
Netflix er en spændende aktie, der også har set et fald i værdien. Det skyldes tabet af abonnementer, som har været stødt faldende blandt andet grundet skarp konkurrence på markedet. I et forsøg på at genvinde tabt terræn vil Netflix muligvis til at tilbyde live sport, som vi I Danmark også ser det hos ViaPlay. Derudover har Netflix indført spillemuligheder i deres app. Tiltagene tager inspiration fra de populære live casino spil, hvor man befinder sig i krydsfeltet mellem spil og det direkte indhold man finder i live streaming. Netflix aktien er næsten halveret over det seneste år, men den kan være stærkt på vej tilbage.

Snap A
Snap A står bag en af de mest populære sociale app, Snapchat, som har omkring 158 millioner daglige brugere. Aktien har i år lidt et tab på over 80 % af sin værdi og er nede under 10 dollars. Investorerne har ikke været positive over aktien, efter selskabet har fremlagt det svageste kvartalsvækst nogensinde. Potentiale og tab hænger ikke sammen for denne aktie og den er værd at holde øje med.

Trophy Games
Den danske spiludvikler Trophy Games har siden børsnoteringen i 2021 ikke været et positivt bekendtskab, da det har mistet over 50 % af sin værdi. Som ny på markedet i en hård tid skal man dog ikke undervurdere aktien.

Electronic Arts Inc (EA
) Electronic Arts Inc er udvikler, markedsfører, udgiver og distribuerer spil, indhold og tjenester til forskellige spillekonsoller, pc'er og tablets/mobiler. De er især kendt i for at stå bag spillene The Sims, Battlefield, Need for Speed blandt mange andre. EA har været børsnoteret i mange år og for de tidlige investorer, der endnu ikke har solgt deres aktier, står de til en exceptionel gevinst. Aktien har også været ramt af et hårdt år, men har oplevet positive stigninger inden for den seneste måned.


Hvilken aktie har værdi for fremtiden?


 Pixabay

Den danske hjemmeside Techsavvy har fokus på virksomheden Netcompany, som en af de aktier enhver investor skal have fokus på for fremtiden. Virksomheden er at finde i det eksklusive selskab C25. Dette indeks består af Danmarks 25 mest omsatte aktier. De udvikler digitale løsninger til det offentlige samt det private erhvervsliv. De står blandt andet bag løsninger til SKAT og borger.dk. Virksomheden har en overordnet vækst på over 30 % og peakede i august 2021. Virksomheden er trods det seneste års nedtur garant for en sikker og stabil vækst.

Apple var i begyndelsen af 2022 vurderet som et godt køb og aktien har modsat mange andre plus på værdien hen mod slutningen af 2022 - hvis den kan stige med 142 % over de næste 3 år, som den har gjort de foregående 3 år, så er det en interessant aktie.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2023 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |