Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Start din Bitcoin handelsrejse her


 Kilde: Unsplash

Har du, ligesom så mange andre, fået nys om handel med kryptovaluta og i særdeleshed Bitcoin, men ved du ikke hvor du skal begynde? Så kan du med denne korte guide får et overblik over hvad du skal vide om handel med Bitcoin.

Handel med botter
Det er en fordel at kende til alle de hjælpemidler der er for nybegyndere indenfor kryptohandel, og en af dem er handelsrobotter. Vi vil gerne slå et slag for, hvor stor en hjælp det kan være for nybegyndere at benytte disse til at komme foran.

En kryptohandelsrobot benytter algoritmer for at udregne de bedste tidspunkt at købe og sælge på, så du være aktivt på markedet uden hele tiden at skulle tjekke din computer. Deres formål er at finde de mest optimale tidspunkter at købe og sælge på, så de kan skabe mest mulig profit.

Det sparer altså dig en hel masse bekymring og spekulation, når du benytter kryptorobotter til at hjælpe dig med din handel. De er en god mulighed for at hjælpe dig med at komme i gang og gøre processen meget mere enkel.

Bitcoins rejse
Bitcoin er opfundet af Satoshi Nakamoto i 2008, og den blev udgivet som open source i 2009. Det er et peer-to-peer system, som tillader brugerne at sælge og købe imellem hinanden uden om pengeinstitutter og centralbanker. Det er dog ikke den første kryptovaluta, men den er gået hen og blevet den mest kendte.

Det har været en turbulent rejse for bitcoin, og generelt for kryptovalutaerne. De er til stadighed meget volatile, hvilket gør dem så optimale til handel, hvis man har overblikket og evnerne i orden.

En succesfuld karriere indenfor Bitcoin handel afhænger nemlig af investorens evne til at købe på de helt rigtige tidspunkter og sælge, når det er allermest optimalt. Det lyder jo nemt, men det er altså en disciplin for sig selv, hvis det er noget man skal kunne tjene rigtig mange penge på.


 Kilde: Unsplash

Seneste nyheder indenfor Bitcoin
Bitcoin oversteg i år $1 billion i markedsværdi, hvilket gør den til en af de mest værdifulde på markedet.Til sammenligning ligger Tesla omkring $700 mia.og Apple omkring $2 billioner. (Markedsværdien udregnes ved at gange Bitcoin prisen med det antal coins der findes)

En del af grundende til det store værdiboom er, at mange store investorer og firmaer har indkøbt Bitcoins, og senest udmeldte den ældste bank i USA, Bank of New York Mellon, at de også ville til at investere på markedet. Derudover kan der nævnes, at Tesla, Elon Musks firma, har udmeldt at de ville begynde at tage imod kryptovaluta som betaling.

En anden nyhed, der er værd at kende til indenfor Bitcoins verden er, at storinvestoren George Soros er begyndt at handle med Bitcoin. Hans fond har haft kig på kryptohandel siden 2018, og nu har de endelig fået grønt lys til at gå i gang med handel af den volatile kryptovaluta.

George Soros er en af de største og mest kendte investorer og det siges, at hans investeringsfirma håndterer over 27 mia. i investeringer.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |