Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Geniale sideaktiviteter til spekulantenI dagens Danmark er der mange måder at tjene sine penge på. Det er vidt forskelligt, hvordan vi vælger at strukturere vores arbejdsdag. Nogle hiver månedslønnen hjem bag kassen i Netto eller i en bil fra postvæsenet. Andre sidder i en bank eller i et advokatfirma. Der er mange måder at gøre det på. Der er også flere måder, hvorpå du kan skabe en side-indkomst for dig selv. Nogle danskere vælger nemlig at kaste sig ud i at investere i aktier i håbet om at hive lidt flere penge hjem til sig selv. Det er der mange danskere, der har stor succes med. Faktisk er nogle så gode til at spekulere i aktier, at de overgår til at blive såkaldte “daytradere”, der lever af at handle aktier hver dag og ikke andet. Uanset om man er daytrader eller bare handler aktier på siden, så er det ikke altid den mest underholdende aktivitet at handle med aktier. Bevares, man skal holde øje med kurserne og slå til, når muligheden byder sig. Men der er klart mulighed for at bruge sin tid på noget andet underholdende samtidig. Går du rundt og er en smule i tvivl om, hvad du skal bruge tiden på imens du handler dine aktier? Så er vi her for at hjælpe dig! Her er en lille liste med en række konkrete bud på geniale sideaktiviteter til spekulanten. Så kan du udnytte din tid bedst muligt.


Dobbelt spænding
Du får måske allerede en del spænding ud af at spekulere i aktier i hverdagen? Men hvad hvis vi fortalte, at du kan gå dobbelt op på denne spænding? Her snakker vi ikke at købe dobbelt så mange aktier. Nej, vi snakker om odds på sport. Du er allerede vant til at holde øje med resultater og bearbejde spændingen nede i maven. Det kan odds på sport også bidrage til derhjemme. Prøv Leovegas sport, og giv det et forsøg.


Nyd tiden i samvær med andre stemmer
Føler du dig til tider ensom, når du sidder alene og bruger tiden på at skabe profit på dine aktier? Så kan du faktisk gøre noget for at føle noget mere samvær. Hvis ikke du allerede er bekendt med markedet og formatet, så er podcast genialt til dette. Find en podcast om et emne, der interesserer dig. Så kan du nyde samværet med andre stemmer, selvom du faktisk sidder alene og spekulerer i aktier. Det er en genial måde at udnytte tiden på.


Tag en musikalsk update
Er du en smule musikinteresseret? Så bør du udnytte dine spekulant-timer til at tage en musikalsk update. Du kan snildt køre musik hen over aktie-spekulationen. Og så er det sådan set bare at finde de nyeste albums og singler fra kunstnere, der interesserer dig. Så kan du blive opdateret og nyde god musik samtidig.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |