Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Er du RKI registreret og leder efter det bedste hurtige lån?


Er du havnet i en gældsfælde og har brug for ekstra penge på lommen? Vi har lavet et lille skriv som måske kan hjælpe dig godt på vej.

Er du RKI registreret og leder efter det bedste hurtige lån? Rigtig mange danskere er desværre røget i gældsfælden, og er blevet registreret i RKI. Problemet er at vi også alle sammen kan komme ud for uforudsete udgifter, hvor det er nødvendigt at låne penge – også hvis man står i RKI. Her har du sikkert hørt at det er umuligt at låne penge når man er registreret.

Der er ingen tvivl om at en RKI registrering besværliggør processen med at låne penge, men det kan godt i nogle tilfælde lade sig gøre.

Inden du overvejer at låne penge når du er registreret i RKI, er det vigtigt at indse at der er en årsag til registreringen. Den første del er naturligvis for at sikre virksomheder så de lettere kan få deres penge – men den anden del er også at beskytte de personer der tidligere har haft problemer med gæld, og sørge for at de ikke optager ny gæld som de ikke kan afdrage på.

Hvis du overvejer at låne penge på trods af din registrering, skal du altså være sikker på at det er absolut nødvendigt.
1. Banken
Det kan virke grænseoverskridende at bede din bank om hjælp med at låne penge når du er RKI registreret. Men banken er et af de eneste steder hvor du rent faktisk får muligheden for at forklare om din situation ansigt til ansigt. Desuden kender banken din økonomi. Derfor er det ikke umuligt at bede banken om hjælp, og ved større beløb kan det være dit bedste bud.

2. Peer-to-peer lån
Peer-to-peer lån bliver mere og mere populære i Danmark. De fungerer ved at private personer sætter penge til rådighed, som andre kan låne. Her kan det være en mulighed for dig at låne penge på trods af din registrering – men du skal nok forvente at betale overpris på renterne, da lånudbyderen vil have ekstra betaling for at ”tage chancen”.

3. Familie
Familien er uden tvivl det bedste sted at starte ved småbeløb. Som oftest vil de gerne hjælpe, og forventer ikke at tjene penge på dig. Det er dog vigtigt at du behandler personen ordentligt og med respekt, og overholder dine aftaler – ellers er det lige pludselig ikke kun økonomien der halter, men også familielivet.

Vi håber at du kunne bruge ovenstående tips, og vil selvfølgelig advare mod at forøge din gæld når du er RKI registreret. Samtidig forstår vi også at alle mennesker kan komme ud for uforudsete informationer, hvor man ikke har andre muligheder. Husk også at du aldrig bør optage ny gæld for at betale gammel gæld ud, og vær opmærksom på at det ikke er umuligt – blot meget svært at finde de bedste lån penge trods RKI.Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |