Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Hemmelighederne bag aktiespekulanters store gevinst


Investering og spekulation er tillokkende emner for de fleste. Skyldes det mon egentlig ikke bare, at penge er tillokkende for de fleste? Særligt store penge uden nogen særlig form for indsats - udover at have penge i forvejen. Det er ikke svært at tjene penge på aktiemarkedet - historisk set er det jo altid steget. Det som er svært er at være den investor eller spekulant som formår at slå markedets afkast. Det er langt fra alle som er i stand til at gøre dette - i denne artikel kan du læse om nogle af de tricks som professionelle investorer og spekulanter bruger til at slå markedets afkast.

Gearing og risikostyring
“Risk is like fire: if controlled it will help you; if uncontrolled it will rise up and destroy you”. OMXC20 har historisk set altid givet 7-10% i afkast om året. Men tænk, hvis denne investering var gearet med 2 - så ville dit årlige afkast være 14-20% og du vil allerede have slået markedets afkast ved hjælp af gearing. Gearing er i sin essens blot et lån til at supplere dine egne midler til at investere for. Læs mere om lån på Lån.dk. For at opnå den helt store gevinst er det dog ikke nok blot at geare med 2, men ved højere gearing forøges risikoen også tilsvarende. Gearing er et redskab for den erfarne og risiko-opmærksomme investor.

Vær den bedste i dit felt
Endnu en metode til at opnå store gevinster er at fokusere på et felt som ingen andre umiddelbart har interesse for. På den måde vil du med dybdegående analyser være i stand til at finde investeringsobjekter som er prissat forkert. Dette kan udnyttes i din investeringsstrategi og på den måde kan der skabes et højere afkast end markedet ellers kan give. Dette element i investering kan dog være meget tidskrævende, så det kan være svært for en amatør-investor at finde tiden til disse dybdegående analyser.

Ydermere er det også muligt at tage kontakt til mindre børsnoterede virksomheder. Det er ikke lovligt at handler med en såkaldt “insider status”, der opnås ved at have adgang til kursfølsomme oplysninger om virksomheder, der endnu ikke er offentligt kendt. Dog kan man få gode indikationer på om virksomheden bevæger sig i en bestemt retning ved at snakke med ledelsen - dette uden at opnå status som insider.

Teknisk analyse
Det er helt essentielt ikke blot at fokusere på enkelte virksomheder, men også have fokus på den generelle markedstrend. Selvom man køber en undervurderet virksomhed, vil dennes kurs også falde, hvis markedet er i en nedtrend. At sætte sig ind i basal teknisk analyse er dermed en enorm fordel, da man altid har bedre muligheder for at skabe gevinst i et marked i en optrend.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |