Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Investering af Børneopsparing


At investere børneopsparingen giver ikke blot dit barn flere penge imellem hænderne når de udbetales. Det giver også mulighed for at tale med dit barn omkring investering og lære det betydningen af renters renter fra en tidlig alder.

Når barnet tager i skole og smiler af at de andre børn bruger 100,- i Apples Appstore, for så ved barnet godt at det er penge lige ned i lommen på aktionærerne og dermed også barnet selv som ejer aktier i Apple igennem børneopsparingen. Ja så er det der hvor du har lært barnet om investering og fanget interessen fra en tidlig alder.


Med et moderat afkast på 6% vil en børneopsparing, på det maksimale beløb 72.000,- indbetalt over 12 år, give et afkast på hele 99.000,- over en periode på 21 år. Når barnet er 21 vil der derfor stå 171.000,- og vente på barnet og så er der både råd til kørekortet, udbetalingen på ejerlejligheden og at beholde en mindre investering. Alt sammen fordi du har betalt hvad der svarer til 500,- i måneden over 12 år på en børneopsparing.

Beløbet du må indbetale blev i 2018 sat op fra 36.000 til 72.000 og det gør en stor forskel for afkastet. Det er ikke blot en fordobling af afkastet, men tættere på en stigning på 150% da renters renter har så stor en indvirkning over 21 år.

Vil du læse mere omkring børneopsparing? Så læs denne guide fra Min Investering.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |