Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Hvem vinder Superligaen? Source Pixabay

Nu er der kun ganske få dage til Superligaen starter op igen, og derfor er det nærliggende at kigge på, hvilke mandskaber der har muligheden for at vinde Superligaen, og hvilke hold, der potentielt kan spille i 1. Division i den kommende sæson.

En ting er hvert fald sikker, Lyngby får voldsomme problemer, og de kan meget vel snuppe den direkte nedrykningsplads, især da de pt. ikke kan betale spillernes lønninger, og de derfor kan forhandle frit med andre klubber.

De første to hold der skal i aktion i Superligaen efter vinterpausen, er AC Horsens vs FC Midtjylland, og det er netop FC Midtjylland, der kan være en af de klubber, som vinder Superligaen.


Favoritterne til at vinde Superligaen
Der er i øjeblikket tre mandskaber, der kan gå hen og vinde Superligaen i år. Nok nærmere to, men FC Nordsjælland bør regnes med, da de har haft en rigtig god træningsopstart med gode resultater mod gode modstandere.

Det er dog Brøndby og FC Midtjylland der er de store favoritter til at tage mesterskabet. I øjeblikket er FC Midtjylland placeret på førstepladsen med 44 point, mens Brøndby kun er placeret et enkelt point under dem. FC Midtjylland har dog solgt deres store stjerne Alexander Sørloth, og det kan give dem problemer, da han stod for en hel del af deres scoringer.

På trods af FC Midtjyllands forspring på et enkelt point, er det Brøndby, der er favoritter til at vinde Superligaen. Lige nu giver Brøndby odds 1.90 gange indsatsen igen, mens FC Midtjylland giver 2.00. Tager vi et kig på de resterende hold, så er det mere eller mindre kun FC Nordsjælland, der kan vinde Superligaen, og de giver pengene odds 9.00 gange igen.

 Source Pixabay


Hvem bliver topscorer i Superligaen
Tager vi et kig på lidt andre sjove spil til Superligaen, så er det højstoverraskende Pål Kirkevold, der er favorit til at blive topscorer i Superligaen. Han står netop nu til odds 2.35 gange indsatsen igen efter sine 13 scoringer. Det er Emilio Marcondes, der er topscorer i Superligaen med 17 mål, men efter hans skifte til Brentford vurderer bookmakerne ikke, at han bliver topscorer. Han står netop nu til odds 5.00 igen.

FC Nordsjælland har dog stadig et af de bedre bud til at blive topscorer i Superligaen i det, at Ernest Asante lige nu er på 3. pladsen med 13 mål. Det kræver altså seks mål fra Asante i løbet af de sidste kampe i sæsonen før han kan tage titlen som Superliga topscorer. Hvis det bliver tilfældet, giver han odds 3.00 gange indsatsen igen.

Paul Onuachu er 4. favorit til at ende som topscorer i Superligaen, han står nu til odds 8.00, mens Teemu Pukki fra Brøndby giver 14.00 gange igen. Det vil dog kræve en hel del for både Teemu Pukki og Paul Onuachu at blive topscorer i Superligaen, da de står noteret for hhv. 8 og 7 scoringer.

FCK er også på listen. Her er det Pieros Sotiriou. Han har scoret otte mål og giver lige nu odds 14.00 igen.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |