Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Et fleksibelt lån du kan bruge til det du har lyst til


Rigtig mange af os kommer før eller siden ud for en situation hvor vi står og mangler lidt ekstra at gøre godt med på kontoen – det kan enten være fordi at vi har brugt lidt mere end hvad vi havde regnet med i December måned eller fordi at der simpelthen er lidt for lang tid til at den næste lån går ind. Står du derfor med en uventet regning eller et køb som du ikke kan dække selv, kan det være nødvendigt at kigge efter forskellige lånemuligheder.

Det vrimler heldigvis med masser af låneudbydere i dag. Selvom at det er rigtig nok at det engang var en dyr affære at optage lån på både nettet og i bankerne, ser markedet fuldstændig anderledes ud i dag. Hvor der før i tiden var spækket med dyre låneudbydere online, er konkurrencen blandt udbyderne i den grad steget og det er også en af grundene til at du finder så mange udbyder som tilbyder lån med en lav rente. Selvfølgelig kan du stadig komme ud for, at et lån er dyrere end et andet, men dette kommer i den grad også an på, hvordan din personlige situation ser ud – generelt kan man sige, at jo dårligere en økonomi du har, jo højere rente kan du regne med at få tilbudt. Det kan derfor godt svare sig at få ryddet lidt op i økonomien før at du går ud og låner penge.


Der kan være mange fordele ved at vælge at låne på nettet fremfor i banken. Vi kan ikke altid garantere at det er den billigste løsning, da du sagtens kan modtage et billigt lånetilbud fra banken hvis du har været kunde hos dem i en længere periode. Hvad banken dog med sandsynlighed ikke kan tilbyde dig, er samme frihed som du får med et lån som du optager på nettet. Når du udfylder selve ansøgningsformularen, vil du med som regel ikke engang blive bedt om at angive hvad du ønsker at låne til – det betyder med andre ord, at du får fuld frihed til at bruge pengene på netop det du ønsker, uanset om der er tale om en ferie eller blot reparationer på bilen eller en tur til tandlægen. Dette er altså en skøn frihed at have, selvom at det selvfølgelig stadig er vigtigt at låne med ansvarlighed.

Lån er forskellige og det er vores enkelte situationer også. Hvis man har en god kreditvurdering er det generelt nemt at blive bevilliget et lån og du vil som regel få svar med det samme. Har du derimod en stram økonomi eller er registreret i RKI, kan det blive en del sværere, men når det så er sagt, er det stadig fuldt ud muligt at ansøge om lån trods rki registrering. Du vil muligvis opleve at der bliver stillet flere krav til dig, men det er langt fra umuligt – husk blot at sørge for at du har styr på din økonomi og at du rent faktisk har råd til at optage endnu et lån, da det er en stor forpligtelse.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |