Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Er der noget ved at investere i håndbold?


Håndbold er en af de mest populære sportsgrene hjemme i Danmark - og resten af Nordeuropa, for den sags skyld. Men det kommer nok ikke som en overraskelse for mange, at der ikke er lige så mange penge i håndbold, som der er i fx fodbold, boksning eller Formel 1.

Især i Danmark har håndboldklubberne svært ved at omsætte for værdifulde beløb. Det har man også kunne se i nyere tids håndboldhistorie, hvor flere klubber er gået konkurs, heriblandt AG København og Aalborg DH. Især kvindernes håndboldklubber har det stået skidt til for i mange år.

Det virker derfor umiddelbart ikke som en god idé, at vælge at investere i danske håndboldklubber. Men det skal dog siges, at der stadigvæk er mulighed for at tjene penge på håndbold, for eksempel i gennem betting. Læs videre nedenfor og find ud af, hvordan håndbold alligevel kan vise sig at være en god investering - selvom investeringen ikke indebærer aktiekøb.


 "Mikkel Hansen" (CC BY 2.0) by Doha Stadium Plus


Betting på håndbold
Når alt kommer til alt, er betting på håndbold en slags investering, om man vil det eller ej. Formålet er det samme, som hvis man vælger at købe aktier i en håndboldklub, idet man i begge tilfælde forventer at få et økonomisk afkast ud af investeringen.

Med betting metoden er de økonomiske afkast dog ofte mindre, men ofte også hurtigere at foretage sig - og så er der mange flere variationer, når det kommer til typer af investeringer. Via betting kan man for eksempel spille på alt fra overordnede odds på, hvem der vinder herrernes liga, til kampresultater, hvem der bliver topscorer, hvilke hold som rykker ned, og meget andet.

Det er desuden muligt at spille på andre håndboldligaer rundt omkring i Europa, samt internationale turneringer som Champions League, VM, EM og OL. Man kan på den måde sige, at håndbold betting som investering byder på flere muligheder hvad angår satsningsmetoder - dette er en stor fordel for dem, som foretrækker alsidighed, når det kommer til at investere penge i noget.

Men hvis man vil noget ud af de bets, man placerer, skal der mere til end bare penge...


Baggrundsviden og research er alfa omega
Hvis man udelukkende spiller med hjertet eller ens intuition, når man placerer håndbold bets, så skal man ikke regne med at få kontinuerlige og profitable afkast hver gang, man spiller.

Det er ikke nok, at man bare gætter sig frem til oddsene - hvis man vil have størst mulig chance for at få noget ud af ens penge, er det ultra-essentielt, at man sætter sig ordentligt ind i det, man vil spille på. Man er så at sige nødt til at gå analytisk til værks, både når det kommer til den liga, man spiller på, samt holdene, spillerne, kampresultater, vigtige kampe og meget andet.

Det tager lang tid at sætte sig ind i alle disse fakta, og dertil kommer selvfølgelig alle statistikkerne, kampreferater etc. Hvis man vil være seriøs omkring ens betting investering på håndboldmarkedet, så er det vigtigt, at man holder sig opdateret med de seneste myheder hver dag, og at man virkelig interesserer sig og har lyst til at udvide ens viden på området.

Så selvom håndboldmarkedet ikke er lige så meget værd som fx fodboldmarkedet, når det kommer til investering, så er det alligevel muligt at få gode, økonomiske afkast i gennem håndbold betting, såfremt man har passionen og nok baggrundsviden til det, og at man selvfølgelig bliver ved med at researche hver dag.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2023 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |