Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


GlobalConnect - en dansk pioner, monopol-bryder og markedsleder

GlobalConnect er en fremadstormende stærk dansk uafhængig udbyder af fibernet, datacentre og cloudløsninger. I dag har man rådighed over mere end 12.000 km optisk fiber i både Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige, dertil 7.000 m2 datacentre.

GlobalConnect udspringer af virksomheden Zone Systems A/S som i 1997 brød det statslige monopol på telekommunikation mellem Danmark og Sverige, transmissionen var på daværende tidspunkt baseret på en radiokædeforbindelse. I 1998 tager udviklingen fart og man deltager i Danmarks første fiber-optiske kabelsammengravning, hvor der senere i 1999 bliver investeret mere end 1,2 milliarder kroner i udbygning af et fiberoptisk netværk som dækker hele Danmark og det meste af Nordtyskland.

I dag tilbyder GlobalConnect meget andet end blot højhastighedsforbindelser, bl.a. udbyder man komplette Coporate Cloud løsninger så virksomheder kan få dækket samtlige behov fra A-Z i en verden hvor kravene til høj hastighed, stabilitet og tilgængelighed døgnet rundt er altafgørende.

Dagbladet Børsen har valgt en Corporate Cloud løsning gennem GlobalConnect. Ved at outsource til GlobalConnect har Børsen opnået adgang til rammer og kompetencer som man ikke selv har in-house. Man har med løsningen opnået stabil drift, fleksibel mulighed for opskalering og en væsentlig bedre økonomi end man kunne have opnået med en tilsvarende løsning i eget regi.

Se flere GlobalConnect-videoer her.

Du kan på følgende sider læse mere om GlobalConnects baggrund, produkter og muligheder:
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2023 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |