Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


De største fodboldbrands i verden 2021: Real Madrid stadig nr. 1


 Kilde: Unsplash

En ny rapport omkring de mest værdifulde fodboldbrands i verden blev for nyligt offentliggjort.

Her bliver verdens største fodboldklubber rangeret ud fra deres brandværdi, og en gammel kending i fodboldverdenen ligger stadig i top. De er dog ikke sikre på at blive der, for fodbolden udvikler sig hurtigt i disse år.

De spanske mastodonter er stadig i top
Real Madrid tager for tredje år i træk titlen som verdens mest værdifulde fodboldbrand med en brandværdi på lige knap 9,5 milliarder kroner. Lige i hælene kommer rivalerne fra FC Barcelona, der vurderes som værende omkring 75 millioner kroner mindre værd end Real Madrid. Lidt overraskende når man tænker på, at det er tre år siden en spansk klub nåede i Champions League-finalen. Det skete senest i 2018, hvor Real Madrid vandt over Liverpool. Der lægges dog vægt på de to klubbers historiske resultater, hvor de igennem de seneste 20 år konsekvent har været at finde i Europas bedste klubturnering. Det konstante flow af Champions League status og de penge der følger med har igennem årene spillet en central rolle i klubbernes succes.

Premier League-klubberne følger trop
Lige efter de spanske mastodonter finder vi på tredjepladsen Manchester United, der vurderes til at have en brandværdi på 8,4 milliarder kroner. Klubben kan glæde sig over et godt transfervindue, hvor både Jadon Sancho og Raphael Varane blev hentet til klubben. To signings der gør Manchester United endnu mere konkurrencedygtige frem mod den nye sæson. Ole Solskjærs hold ligner langt om længe et hold der kan kæmpe med om mesterskabet, og ser vi på sportsvæddemål hos bet365, er de også blandt favoritterne til at vinde den engelske liga. Her i august måned giver det odds 7.00 hvis det sker. De møder dog hård modstand fra det næste hold på listen.


 Kilde: Unsplash

På fjerdepladsen finder vi nemlig også en Premier League-klub. Byrivalerne fra Manchester City har kravlet helt op i haserne på Manchester United, og den blå Manchester-klub har ifølge rapporten en brandværdi på 8,3 milliarder kroner. Så tæt har City aldrig været på Manchester United, og fortsætter de lyseblå deres fremmarch på samme tid med at United glipper, kan balancen måske snart tippe til Citys fordel.

PSG ligner det nye Galacticos
På femte- og sjettepladsen finder vi Bayern München og Liverpool inden PSG, der med en brandværdi på 6,6 milliarder indtager syvendepladsen. Den franske storklub har i mange år presset på for at vinde Champions League, og er igennem de sidste par år kommet tættere på. Med tilskrivningen af verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, er deres chancer for at vinde turneringen også kun blevet endnu bedre. De regnes derfor for at være den helt store favorit til at vinde det eftertragtede trofæ, og skulle det lykkedes for franskmændene, kommer de til at tage et stort hop på næste års liste.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |