Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Finansier din næste bolig med et realkreditlånGår du og drømmer om at købe ny bolig? Så skal du først og fremmest finde en måde at finansiere dine boligdrømme på.

Heldigvis kan du låne penge til at finansiere din næste bolig, så du får større økonomisk råderum til dit køb. Der findes mange forskellige typer lån, og de er alle forskellige fra bank til bank.

For at skabe dig et overblik over dine muligheder, så kan du online læse mere om lån og indhente lånetilbud, så du kan sammenligne dine muligheder.

Ved boligkøb kan du finansiere dit køb med et realkreditlån. Læs mere her om hvad et realkreditlån er og hvordan du kan indhente lånetilbud fra forskellige banker.

Realkreditlån til størstedelen af udbetalingen
Hvis du vil købe bolig, så kan et realkreditlån finansiere størstedelen af udbetalingen. Et realkreditlån kan finansiere op til 80% af din bolig. De resterende 20% skal du enten selv betale, eller også kan du optage et banklån til den sidste del. Dog er det et krav, at du minimum kan betale 5% af boligens samlede pris.

Når du vil optage et realkreditlån, så optager du det hos et realkreditinstitut. Din bank har oftest samarbejde med forskellige realkreditinstitutter, og kan dermed sætte i kontakt til et.

Indhent lånetilbud og undersøge dine muligheder
Du kan få et tilbud på realkreditlån her. Med blot én ansøgning vil du modtage lånetilbud fra over 30 forskellige banker. Du skal blot udfylde en enkel online formular, hvor du skal informere om dine behov og ønsker for et boliglån.

Kort tid efter vil du modtage lånetilbud fra en lang række forskellige banker. Hermed har du brugbar information, som du kan sammenligne og finde det bedste tilbud. Herefter ham du vælge den bank, som du ønsker et lån fra, og gå videre med den bank. At indhente lånetilbud er en uforpligtende aktivitet. Hvis du indhenter tilbud og ikke er tilfreds med nogle af de lånetilbud, som du modtager, så kan du blot lade vær med at gå videre med nogle af bankerne.

Husk at sammenligne dine muligheder
Du kan med fordel anvende en online låneberegner til at beregne den umiddelbare pris på dit lån, så du har en stærkt fundament til at kunne sammenligne dine muligheder. I den online låneberegner skal du oplyse boligens pris og din egen udbetaling. Herefter vil lånets blive udregnet, så du får en idé om prisen på dit ønskede lån. Dette kan du anvende til at sammenligne låneomkostninger, månedlig ydelse og lånets rente.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2022 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |