Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Binære optioner - forordninger og sikkerhed


Binære optioner har vundet popularitet de seneste år, men mange investorer tøver stadig med at investere i dette marked på grund af bekymringer om regler og sikkerhed når det kommer til konkret handel. Den nuværende generelle opfattelse omkring handel i binære optioner bygger i vid udstrækning på manglende forståelse for hvordan denne nye binære valgmulighed fungerer i markedet.

I øjeblikket er Europa det mest populære sted for binære optioner på grund af lavere skatter i modsætning til det amerikanske marked. De fleste af de binære optionsmæglere nægter handelsmulighed USA, fordi de ikke ønsker at blive beskattet af de amerikanske myndigheder.

Selvom mange vil hævde at den finansielle reguleringsstandard i lande som Danmark er højere end for eksempel Cypern, mangler der en klar forståelse for hvordan euroområdets markedet fungerer. Den Europæiske Union har til formål at øge forbrugerbeskyttelsen og bidrage til at integrere de forskellige finansielle markeder i et enkelt marked.

Binære optioner er en nyere finansiel innovation, og som sådan er der meget lidt juridisk ramme for tilsynsmyndighederne at arbejde med. OTC-markederne har altid været stort set selvregulerede, hvilket er grunden til at meget lidt lovgivning eksisterer omkring handel med binære optioner. Det er først for nylig at de lovgivningsmæssige rammer for at regulere binære optioner er sat under udarbejdelse. Danmark er et af de første medlemmer af euroområdet, der har en juridisk definition for binære optioner, og det er med denne juridiske definition at de regulerende myndigheder i Danmark er bemyndiget til at udstede rammer i henhold til det finansielle regelsæt. I dette tilfælde er det Finanstilsynet, der er den regulerende myndighed.

En reguleret binær mæglervirksomhed skal holde sine klienters midler på separate konti der er helt adskilt fra selskabets driftskonti. Det er vigtigt at sikre at kundemidler er beskyttet og forhindrer virksomheder i at lukke deres afdelinger. Separate konti forhindre eventuelle pay-out spørgsmål.

Yderligere information omkring binære optioner findes på bl.a. Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Binary_option.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |