Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Betting på mindre fodboldligaer Source Pixabay

Da man første gang begyndte at kunne bette, så var det udelukkende på de store ligaer og kampe. Sådan er det ikke længere i dag. I dag har du faktisk mulighed for at spille på ligaer, som du garanteret aldrig har hørt om før.

Det kan måske lyde en smule risikabelt at spille på en kamp fra den fjerdebedste række i Ungarn, men faktisk kan lige netop de her ligaer være vejen frem for dig, da bookmakerne ikke bruger meget tid på at undersøge forholdene.

Skal du have succes med betting, kan det derfor meget vel være lige netop de små ligaer, som du skal begynde at udfolde dig i. Vi har derfor lavet en lille guide til, hvad du bør kigge efter, når du skal spille på de mindre rækker.


Lær spillerne og holdene at kende
Du skal naturligvis ikke gå i gang med at spille fra første øjekast. Du er nødt til at lære spillerne og holdene at kende, som var det en Premier League klub. På denne måde kan du få dig en stor fordel overfor bookmakerne, der udelukkende kigger på statistik og tendenser i de små rækker.


Fanger du en nyhed, så skynd dig at spil
Når bookmakerne skal sætte odds på de små rækker, så aner de intet om, hvilke spillere der faktisk er i klubben. De kigger på statistikker og indbyrdes opgør. Du vil dog ofte se, at oddsene begynder at ændre sig. Dette skyldes ikke, at bookmakerne får informationer, det skyldes, at de kan se, hvad folk begynder at spille på.

Derfor er det vigtigt, at du er hurtigt ude, med det samme du opfanger en nyhed omkring den kamp, du vil spille på. Har det ene hold været i byen aftenen før, eller har der været maveonde i truppen, så skynd dig at spil.

Et godt eksempel er Danmarks landshold, der mødte Slovakiet. Her var det ikke A-truppen, der blev sendt af sted, men et alternativt landshold bestående af spillere fra 2. Division samt serie 1. Var du hurtigere end bookmakerne til at fange denne nyhed, så kunne du få et stort odds på Slovakiet.


 Source PixabayHold øje med eksperter
Det er ikke nogen skam at hente inspiration fra andre mennesker. Mange eksperter laver odds forslag på nettet til kampe, der kan spilles på. Finder du sådan et forslag, så kan du sagtens bruge de informationer til din egen fordel. Du bør dog altid lige undersøge sagen lidt nærmere, da der ikke er noget værre end at tabe på et væddemål, fordi en anden har givet forkerte informationer.


Husk at limit er lavt
Det eneste du bør være opmærksom på er, at når du spiller på de lavere rækker, så vil det ikke altid være muligt at spille særlig mange penge af gangen. Bookmakerne gør dette fordi de er klar over, at de ikke kan dække alle kampene 100 %.

I stedet for, at der så kommer en med en masse penge og ripper bookmakeren, så lader de i stedet en masse spille små beløb. Du bør dog stadig kunne lave en pæn profit, hvis du specialiserer dig indenfor en liga eller to.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |