Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Forskellige slags bets på hestevæddeløb


At spille på hestevæddeløb er for mange en elsket hobby, og der findes et væld af forskellige typer bets inden for hesteverden. Fordelen ved dette er selvfølgelig at du har masser af muligheder at vælge imellem, men det betyder selvfølgelig også, at det hurtigt kan gå hen at blive en lettere forvirrende oplevelse hvis du ikke har erfaring med at bette. Hvordan lærer du bedst hvilket type bet du skal placere? Først og fremmest anbefaler vi, at du sætter dig ind i hvordan de forskellige bets fungerer.

Følgende bettyper kan hjælpe dig med at få en idé om hvilke bets der er tilgængelige på markedet og kan gøre det nemme for dig at træffe en beslutning når du skal i gang med at bette på dine første løb.


 Billedekilde: Pixabay.com


Enkeltløbs bets


Vinderbets
Vælg blot den hest, som du tror vinder løbet.

Placeringsbets
Vælg en hest i løbet og hvis den kommer først til mål eller når anden- eller tredjepladsen, kan du gøre krav på dit bevilligede gevinstbeløb. (Der gives kun gevinster for tredjepladser, hvis der er otte eller flere deltagende heste).
Each Way
Væddemålstypen Each Way kombinerer Vinder- og Placeringsbettet. Hvis din hest vinder, kan du gøre krav på både en Vinder- og Placeringsfortjeneste og hvis din hest får en anden eller tredjeplads, får du kun Placeringsgevinsten.

Quinella
Et Quinella væddemål kræver, at du på korrekt vis vælger de to heste som kommer først og andenførst til måls, i enhver rækkefølge. Der findes forskellige typer Quinella væddemål – disse kaldes Straight og Standout.

Exacta
Et Exacta bet kræver at du på korrekt vis vælger de to heste der kommer først og andenførst til måls, i den præcise rækkefølge. Der findes forskellige typer Exactas væddemål - Straight, Standout, Box eller Roving Banker.

Duet
En Duetkræver at du vælger to af de tre førende heste, i enhver rækkefølge. Duet-væddeløbet giver dig fortjeneste for følgende kombinationer: første- og andenplads, første- og tredjeplads og anden- og tredjeplads.

Trifecta
Et Trifecta bet kræver at du vælger de tre heste som kommer først til måls, i korrekt rækkefølge. Der findes forskellige typer Trifectas– Straight, Standout, Box eller Roving Banker.


Flerløbsbets


Doubles
Et Daily Double bet kræver at du vælger vinderne fra to nominerede væddeløb til samme løb. Et Running Double bet kræver at du vælger vinderne fra to sammenhængende løb til et efterfølgende løb.
Quaddie

Et Quaddie væddemål kræver at du vælger fire vindere fra fire nominerede løb. Du skal nominere mindst et valg i alle fire løb.

BIG6
BIG6 bettet kræver at du vælger seks vindere fra seks nominerede løb. Du skal nominere mindst et valg i alle seks løb. Parlay Formula
Et Parlay Formula er et væddemål som indebærer at du overfører dine fortjenester fra et løb til et eller flere løb
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |