Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dkGuide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Vil du have lov til at være kræsen med dit boligvalg?

Lejemarkedet, især i København og Aarhus, er fuldstændig vanvittigt. På boligportalen og andre søgesider får hver lejebolig ofte flere hundrede forespørgsler, hvilket betyder, at man ofte må ende med at nøjes med det 7., 8, måske endda 9. bedste alternativ, og på ingen måde kan tillade sig at være kræsen. På andelsboligmarkedet er tingene helt anderledes. Her er udbuddet større end efterspørgslen, hvilket betyder at tingene i den grad går købers vej. Her kan man finde andelsboliger næsten alle steder, og som regel til færre penge om måneden end en lejebolig, fordi ingen skal tjene penge på din husleje.


Hvis man søger den helt perfekte studie- eller førstegangsbolig, og ikke er tilfreds med en fuldstændig tilfældig lejlighed, er en andelsbolig ofte et lækkert alternativ i forhold til lejelejligheder. Her kan man få lov til at besøge lejligheden, se om den er værdig til ens drømme, uden man er tvunget til at gå på kompromis. Det vil f.eks. være oplagt at bruge en søndag formiddag på at undersøge et par forskellige andelsboliger.

Og i forhold til økonomien, så tilbyder Arbejdernes Landsbank en komplet gennemgang af alle foreningers økonomi, så man har sit på det rene, hvis man falder for en af de besøgte.
Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |