Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Bull Street Incorporated - nyt avanceret og realistisk investeringsspil fra Euroinvestor

Euroinvestor er i samarbejde med Saxo Bank om få uger klar til at lancere Danmarks hidtil mest ambitiøse investeringsspil. Bull Street Inc. giver på realistisk vis mulighed for at handle et hav af multi-assets, hvadenten man har smag for traditionelle aktier som Vestas, valutakryds som Euro/Dollar eller sågar råvarer som Orange Juice er der bred mulighed for at få opfyldt sine investeringsbehov, alene på aktiefronten kan de 3.000 mest likvide internationale aktier handles, dertil et bredt udvalg af valuta, indeks og råvarer.

Deltagerne får gratis adgang til at handle i Euroinvestors egen handelsplatform EuroTrader. En professionel handelsplatform udarbejdet i samarbejde med Saxo Bank, og i spillet fuldstændig skræddersyet til konkurrencen. Der er mulighed for kvit og frit at følge bl.a. danske, svenske og finske aktier på NASDAQ-børserne i realtid, imens papirer på andre børser vises med 15 minutter forsinkelse, alle handler i investeringspillet vil dog foregå i realtid.

Via CFD har man mulighed for både at købe og shortsælge instrumenterne som indgår i spillet, tilmed med mulighed for at geare investeringerne helt op til 5 gange. Da man benytter EuroTrader handelsplatformen er der også adgang til professionel fundamental aktieanalyse på et udvalg af de 11.000 største børsnoterede virksomheder i verden, derudover adgang til andre avancerede og fleksible analyseværktøjer.Som et helt nyt unikt element har Euroinvestor lagt stor vægt på at der i investeringsspillet også skal være et afgørende socialt aspekt, som kan være med til at bane vejen i jagten på de 100.000 skattefrie kroner som er hovedpræmien i Bull Street Incorporated-spillet. Det sociale element kan nærmest betegnes som en konkurrence i konkurrencen, hvor man via forskellige aktiviteter har mulighed for at høste point, f.eks. optjene point ved at oprette "24-timer challenges" mod venner, kollegaer eller studiekammerater. Hvis man vinder en challenge har man mulighed for at optjene ekstra point, resultaterne af challenges kan valgfrit også eksponeres på Facebook, hvis man skulle ønske dette. Hen over investeringsspillet er der mulighed for at de der optjener flest point, kan veksle deres point til ekstra kontanter i spillet, de 50 bedst placerede i point-konkurrencen vil få tilført 200.000 kr. ekstra til deres spilkonto og dermed måske et afgørende skridt tættere på hovedpræmien.

Nedenfor er der mulighed for at tilmelde sig investeringsspillet, samt få et lidt grundigere indblik i spillets muligheder. Endelig også en YouTube-video med en dybere baggrund omkring Euroinvestors filosofi om investeringsspil og handelsplatforme med et socialt aspekt.
Screendump fra handelsplatformen i Bull Street Inc. med et bredt udvalg af handelsmuligheder.Fakta om Euroinvestor Bull Street Inc. 2012:

Porteføljer, analyse- og handelsmuligheder:

 • Hver spiller kan som udgangspunkt oprette én gratis portefølje - der udbydes fra start i alt 10.000 gratis porteføljer.

 • Ekstra porteføljer kan tilkøbes, hvis man tegner et månedsabonnement på Euroinvestors nye aktieanalyse produkt.

 • Mulighed for mod betaling at nulstille sin spilkonto / "starte forfra".

 • Alle spillere får tildelt 1.000.000 kr. fiktivt. Al handel foregår i den professionelle handelsplatform EuroTrader udviklet i samarbejde med Saxo Bank, og specielt skræddersyet til investeringsspillet.

 • Man kan handle både aktier, valuta, råvarer, indeks og CFD’er. Alle instrumenter kan både købes og shortes som CFD.

 • Adgang til professionel fundamental aktieanalyse på de 11.000 største børsnoterede selskaber i verden, samt en 100-tals kriterie aktie-screener, som kan guide frem til at finde de bedste investeringer.

 • GRATIS adgang til realtidskurser på nordiske NASDAQ-aktier (Danmark, Sverige og Finland).
  Kurser fra andre børser vises med 15 minutters forsinkelse. Der kan handles i de 3.000 mest likvide aktier.


  Det sociale aspekt:

 • Bull Street Inc. er sat op som et fiktivt selskab, hvor alle deltagere tilknyttes en bestemt afdeling. Vælg mellem "ansættelse" i 5 forskellige afdelinger - "Aktieafdelingen", "Råvareafdelingen", "Day Trading", "Valutaafdelingen" samt "Value Investing". Chefen for hver afdeling kommer med daglige markedsopdateringer, samt investeringstips. Det er muligt at handle alle instrumenter i spillet, uanset hvilken afdeling man er tilknyttet.

 • Følg dine venner, kollegaer eller studiekammeraters investeringer via egne favoritlister.

 • Optjen point ved at udfordre dine venner, kollegaer eller studiekammerater ved at sende "Challenges". Optjen ekstra point ved at vinde udfordringerne.

 • Optjen point ved at svare på investeringsspørgsmål. Optjen ekstra point ved at svare rigtig på spørgsmålene.

 • Optjen point ved at invitere venner, familie eller kollegaer til investeringsspillet. Optjen ekstra point hvis invitationerne bliver accepteret.

 • Optjen point ved at gennemføre mindst én handel om dagen.

 • De første 50 spillere som via optjente point opnår det øverste niveau "Head of Trading and Portfolio Management" på tværs af alle afdelinger modtager 200.000 kr. ekstra på deres spillekonto.


  Præmier, adgangskrav, tilmeldningsfrister og spilperiode:

 • Hovedpræmie: 100.000 kr. sponseret af Saxo Bank. Derudover præmier til 2. og 3. pladsen, samt uge- og spurtpræmier.

 • Deltagere skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i Bull Street Inc. Ingen krav om bopæl i Danmark, dog må man som deltager ikke være bosiddende i USA.

 • Tilmeldningsperioden er fra tirsdag d. 23. oktober 2012 til og med tirsdag d. 27. november 2012.

 • Investeringspillet kører i 5 uger fra tirsdag d. 6. november 2012 til og med fredag d. 14. december 2012.Euroinvestors CEO Jeff Saul interviewes omkring social media banking og investeringsspil.

Tilmeldningen kører fra tirsdag d. 23. oktober til tirsdag d. 27. november 2012

Deltag i Euroinvestors Bull Street Inc. ved at klikke her!


Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2024 Spekulant.dk |

Pressemeddelelser og baggrund | Spekulant.dk/press

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |