Spekulant.dk
"The most valuable commodity we know of is information"

Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk


Dropbox - GRATIS online backup til PC, Mac, iPhone og AndroidAktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering


Nike Anti-Clog | Slut med at glide i mudderet

Har du altid haft et ønske om et par fodboldstøvler der ikke bliver dækket helt til med jord under sålen? Det er næsten et umuligt ønske, nej ikke mere, for Nike har for nylig indført en imponerende teknologi, der kan opfylde dit ønske. Disse fodboldstøvler findes nu hos Unisports og de kan blive dine.

Med Nike Anti-Clog teknologi, har virksomheden løst dette komplekse og udfordrende problem, der har været en hovedpine for årtier.

Anti-Clog teknologien garanterer at holde jord og mudder væk fra ydersålen, og du kan fejlfrit holde fokus på dit fodbold spil. Teknologien vil sikre, at alle spillere kan stå langt bedre fast, selv om regnen har forvandlet banen til et mudret underlag.


Anti-Clog teknologien virker rent faktisk, og flere test har vist sin effektivitet, hvilket betyder, at det problem, som spillere har haft i årtier, ikke længere er et problem.

Du kan altid genkende Anti-Clog støvlerne ved det unikke Nike Anti-Clog Traction hexagon mærket, som er placeret på hælen.

Med Nike Anti Clog fodboldstøvler, vil du komme til at levere bedre præstationer, og i særdeleshed hvis du spiller i lande, hvor det regner meget, Med andre ord, så er disse Anti-Clog fodboldstøvler helt sikkert noget for dig.

Du kan købe de nye Anti-Clog fodboldstøvler i Spark Brilliance design hos Unisports. Bemærk at støvlerne kun er tilgængelige i Magista, Tiempo og Hypervenom.


Om UniSports

Unisports er en af de mest velkendte og førende online forhandlere af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr. Udover at være detailhandler indenfor fodboldudstyr, er Unisport også en global media destination for fodboldrelateret indhold. For mere information om unisports, besøg venligst http://www.unisportstore.dk/.

Unisport har en global rækkevidde til kunder i hele verden med lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland og Tyskland og er endvidere tilgængelig for resten af verden på den engelsksprogede unisportstore.com


Gå til forsiden af Spekulant.dk

Guide til aktiespil / Investorfilm / Daytrading med Kozok / Aktiedebat

Vikingen aktieanalyse / Brugernes egne analyser / MedicoInvestor.com MedicoInvestor.com er en del af Spekulant.dk

AktiePlus.dk AktiePlus.dk er en del af Spekulant.dk  / Investeringsbøger / Spørgsmål og svar om investering

Uden ansvar. Køb, salg eller hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra Spekulant.dk sker på investors eget ansvar.
Spekulant.dk kan ikkes garantere at alle oplysninger er korrekte.

Copyright ©2000-2017 Spekulant.dk |

Interesseret i at annoncere på Spekulant.dk...? Interested in advertising on Spekulant.dk...? |