Velkommen til Spekulant.dks aktieforum!


For at kunne deltage i diskussionen skal du have oprettet et brugernavn. Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan du oprette et her.

Herunder kan du se en liste over de mest læste brugere i forumet, en procentuelt fordeling af antallet af viste indlæg inden for de sidste 7 dage. En kombination af hvor mange indlæg den enkelte bruger skriver og hvor hyppigt de bliver læst.

Retningslinjer for brug af forumet

Vi tilstræber at der i forumet skrives investerings- og aktierelevante indlæg i en tone, så alle, såvel nybegyndere som erfarne føler sig velkomne. Nøgleordet er respekt for medskribenter og læsere.

Der er i forumet plads til mange forskellige holdninger. Hvis individuelle holdninger ikke respekteres, kan Spekulant.dk uden varsel og uden begrundelse slette indlæg.Der tilstræbes i forumet et vist kvalitetsniveau. Gentagen og ensidig dækning af det samme selskab via copy&paste fra eksterne kilder accepteres ikke. Dette for at forhindre, at forumet udvikler sig til et reklameforum for et bestemt selskab, der ønskes samtidig en variation i debatten til glæde for flest muligere brugere. Forumet er forholdsvist lille, derfor har det været vigtigt at træffe denne forholdsregel.

Multiple oprettelser af alias fra samme bruger og misbrug heraf accepteres heller ikke. Ved misbrug risikerer man definitivt at få fjernet sin adgang til forumet.

I tilfælde hvor debatten kører af sporet, kan Spekulant.dk ligeledes fjerne indlæg uden varsel og uden begrundelse.

Ved grov og gentagen overtrædelse af retningslinjerne kan Spekulant.dk bortvise skribenter fra forumet.

Dette forum et forholdsvist nyt, og vi udvikler løbende videre på det. Hvis du har fundet en fejl, fået en idé eller har et forslag til en ny funktionalitet, så skriv endelig til:

Nyhed!
Det er nu muligt at lave en personlig profil, hvor du f.eks. kan skrive om din baggrund, hvad du laver til daglig, din strategi osv.
Du kan rette din beskrivelse ved at gå til
Indstillinger > Redigér profil

Spekulant.dk kan ikke drages til ansvar for køb, salg og hold af værdipapirer baseret på oplysninger fra de indsendte indlæg. Alle dispositioner sker fuldt ud på investors eget ansvar. Spekulant.dk kan ikke garantere at alle oplysninger er korrekte.

Meddelelser om misbrug kan ske til

God fornøjelse!